top of page

Acerca de

Amanita Muscaria

Vi presenterar stolt det första Amanitaextraktet för daglig mikrodosanvändning. Formeln för våra extrakt skiljer sig mycket från allt du kan hitta någon annanstans. Denna ekologiska, miljövänliga och veganska produkt innehåller inte alkohol eller några syntetiska lösningsmedel men tack vare vår nya metod för vakuumextraktion kan alla aktiva föreningar destilleras och koncentreras i ren form. Som ett resultat kan du bara använda några få droppar istället för en handfull torkade amanitas.

 

Börja med att ägna de första dagarna åt att bestämma din dos. Låt din kropp först svara på 2-3 droppar. I de flesta fall bör 4 droppar vara tillräckligt men det kan variera beroende på din kroppsvikt och ämnesomsättning. Kom ihåg att mikrodosering inte fokuserar på omedelbara resultat eller spektakulära fyrverkerier och underhållning. Det är en långväga psykosomatisk resa som kan stödja dig i att förändra dina beteendemönster och förbättra ditt känsloliv. Vid mikrodosering är den "rätta" dosen sådan att du knappt kan känna någonting direkt, men på lång sikt observerar du känslomässiga, mentala och beteendemässiga effekter. Den huvudsakliga aktiva föreningen i amanitan – muscimol – härmar strukturellt hjärnans neurotransmittor gamma-aminosmörsyra (GABA), vilket påverkar det centrala nervsystemet. Detta är grunden för dess sinne-kroppshandling.

 

När du använder vårt extrakt, tänk på flera egenskaper hos själva amanitan och muscimolen:

 

• Det är INTE ett narkotika eller ett psykedeliskt medel men det har en psykoaktiv effekt. Det kan vända din medvetenhet inåt eller orsaka sömnighet. Förmågan att framkalla meditativa tillstånd vid långvarig användning observerades också. Kör inte bil eller gör saker som kräver att du är fokuserad direkt efter intag.

• Det kommer att lugna dig och göra dig mer motståndskraftig mot stress och negativa känslor. Ångest och depressionsliknande tillstånd bör också undertryckas med tiden – Amanitaextraktet kan hjälpa dig med personliga problem, känslomässig insikt och självmedvetenhet. Om du älskar att omge dig med andras dramer, släng den här flaskan omedelbart!

• Det kommer att påverka din sömn och dina drömmar. Det finns dussintals personliga rapporter som indikerar sömnförbättring och en möjlighet att motverka sömnlöshet. Sömnen blir lugnare och djupare vilket resulterar i kvaliteten på vila och förnyelse. Drömmar blir mer sammanhängande och fokuserade på personliga frågor också. Förbättringen av drömmar upp till nivån av klara drömmar rapporterades också, men det är inte en typisk upplevelse.

• Det finns några rapporter om de antiberoendeeffekterna av muscimol, men det har hittills inte bevisats så extraktet kan inte betraktas som en del av behandlingen vid något beroende. Naturligtvis kan du experimentera själv.

• Muscimol är en icke-beroendeframkallande motsvarighet till signalsubstansen GABA. Det metaboliseras inte, ackumuleras inte i människokroppen och utsöndras helt med urin inom 4-6 timmar efter intag.

• Kom ihåg att detta inte är en magisk dryck för lycka och skönhet. Vissa av dessa saker kommer att hända spontant på grund av muscimolens kemi. Många andra kommer att hända bara om du kommer att behandla det som ett stöd i dina egna ansträngningar. Det finns betydande variationer i effektiviteten beroende på individuell metabolism, fysisk kondition och känslomässig balans.

• Du kan även använda vårt extrakt externt. Den innehåller naturliga amanitapigment: muskaflavin och muskarufin, så det har en rödbrun färg. Dessa ämnen är potenta antiinflammatoriska, antibakteriella och svampdödande medel som kan hjälpa dig att läka hudsvamp- och bakterieinfektioner, samt att påskynda sårläkning. Sprid bara en eller två droppar på det infekterade området. Vid direkt kontakt med ögonen, skölj bort det med kallt vatten.

 

 

Och nu några tekniska detaljer:

 

• Extraktet innehåller 75 % Amanita Muscaria oleoresin löst i organisk växtglycerol av farmaceutisk renhetsgrad. Detta krävs för att hålla extraktet i flytande tillstånd.

• På grund av det höga innehållet av oleoresin kan extraktet koagulera och/eller kristallisera vid temperaturer under 20°C. Detta kan inträffa när paketet kommer att levereras till dig. För att förvandla den till vätska igen placera den på en varm plats eller varmt (inte varmt) vatten. 35-40°C i 15 minuter räcker. Skaka den väl.

• Det finns ingen anledning att hålla den kall men håll den tätt stängd för att förhindra luftkontakt.

• Det kan intas i rena droppar eller lösas i vatten, frukt- eller grönsaksjuice, vin etc. men INTE(!) i kolsyrade drycker.

• Vårt extrakt är helt dekarboxylerat och stabiliserat till lågt pH. Alkaliska produkter eller kolsyrade drycker som intas direkt med extraktet kan orsaka lätt illamående eller magbesvär.

• 5 ml flaska innehåller cirka 100 droppar.

 

 

Vi är alltid glada att höra från dig. För all annan information, förslag eller frågor vänligen kontakta oss på amanitamicrodose@gmail.com.

bottom of page